klarabrodin.blogg.se

Grattis mamma!

Allmänt, familj Permalink1

 

Hej mina kämpare!!

 

Igår var det morsdag och idag är det min mammas födelsedag! Grattis mamma!!

Tack att jag fick just ha dig som mamma, nu blir du 47 år och vill att du ska ha en bra dag för det är du värd. Du är den som alltid trott att jag klarar detta och alltid varit med mig vid min sida varje dag.

Fast ibland lessnar du lite på mitt tjat eller prat för jag kan verkligen surra hål i huvet på en, haha. Ibland kan jag bli arg för att jag inte får som jag vill eller så blir du irriterad på mig men det blir alltid bra tillslut för vår kärlek är större än ilskan för en stund.

Många kan inte prata med sina mammor om vissa saker men jag har aldrig haft det problemet för mamma förstår mig och hatar inte mig för saker jag gjort fel eller nåt. Alla skulle vilja ha en mamma som dig och jag fick just dig! Utan dig skulle jag inte klara detta, skulle inte stå här idag. Du har alltid försök sätta dig i min sitts och verkligen hjälpt mig, tack mamma.

Jag och min syster har tur och ha dig, pappa valde rätt tjej! Du är min förebild!

Du försöker alltid få mig att le och ibland glömmer du bort att ta hand om dig själv, du är så stark mamma! Känner igen mig i dig i vissa stunder. Vet inte vad jag ska skriva mer finns så mycket men vill bara säga att jag älskar dig mamma vad som än händer! Du är såå stark! Grattis!!

 

 

Bildresultat för mamma citat

Till top