klarabrodin.blogg.se

Kärlek

Allmänt, girlpower, kämpa, kärlek Permalink0

 

Hej mina kämpare!

Kärlek kan vara svårt. Och hur vet man egentligen när man gillar någon och att den gillar dig tillbaka? Skulle verkligen vilja vet svaret på den frågan, men kommer aldrig ha det svaret. Har nog aldrig varit riktigt kär. Det är nog en härlig känsla när man hittat ”den rätta”. Det finns många bra killar men det finns också dom som bara leker med ens känslor.

Kommer skriva om killar nu för det är dom jag är intresserad av. Vet att alla tjejer varit med om en kille som bara ljuger och leker med en och det kan verkligen förstöra en. Men om du varit med om det, så är det inte ditt fel att du trodde på honom. Du visste ju inte att han bara ljög. Och du förtjänar så mycket bättre!

Till er killar som håller på att leka med tjejer känslor: - SLUTA! Tänk om det skulle hända er. Det skulle nog inte va så kul. Tänk er att ni har en dotter, skulle ni vilja att eran dotter vart sårad?

Om du skriver nåt viktigt till honom eller att du gillar han mycket och frågar hur han känner och han dissar flera gånger, kommer med ursäkten ”spelade kunde inte svara” eller ”du frågar ju så mycket” då ska du lämna honom. För man kan bli blind av kärlek!

Men du måste komma ihåg att det finns så många bra killar! Men du kanske bara varit med dom sämre. Så våga lita på killar! Men släpp inte in någon för tidigt.

Bildresultat för killar citat

Vill också prata om våldtäkter som händer hela tiden i världen. Det är mest killar som gör nåt sexuellt med en tjej. Det kan vara ungdomar eller äldre gubbar som gör det och dom som gör det mår ofta inte nå bra. Men dom måste ju tänka på vi tjejer. Många är rädd att det kommer hända just dem. Om det hänt dig så ska du anmäla det och berätta det till nån du litar på. För om du gör det hjälper du både dig själv och andra tjejer som kanske också utsatts av samma kille..

Våldtäkter gör ärr på de som varit med om det och man mår absolut inte bra av det. Men ni som varit med om det måste komma ihåg detta att det är inte ditt fel att det blev såhär, du är inte ensam! Det är absolut inte ditt fel det måste du komma ihåg!!

Lita inte på alla eller släpp inte in dem för tidigt. Du är så värdefull! Våga stå upp för dig själv!

Bildresultat för du är så mycket bättre än han citat

Till top