klarabrodin.blogg.se

Kroppskomplex och kroppsideal!

Allmänt, loveyorself, älskadigsjälv #loveyourself, #älskadinkropp Permalink0

Hej mina kämpare!

Vi måste lära oss att älska våran kropp, för den är unik och helt perfekt. Hur skulle världen se ut som alla ska vara som kroppsidealet säger idag? Det ska inte finnas nåt som säger att man måste vara smal som en modell. Du är redan en modell! Om man är det minsta kurvig då duger man inte för man måste vara smal och ha stora bröst. Det är ju helt sjukt hur samhället har blivit, detta måste vi stoppa!!! För detta tar faktiskt många liv och många tjejer i alla fall svälter sig för att dom tror dom ska duga då. Men du duger som du är för du är helt perfekt.

I reklamer ser vi smala tjejer, killar är långa och vältränade, ingen har finnar och dom ar mest ljushudfärg. Vi ser detta varje dag, och vi jämför oss med dom här bilderna fast det är redigerad. Man ska kunna ha mörkhyad och kunna vara kurvig och du är ändå snygg för bilderna ljuger det finns inte många som ser ut som dom på bilderna.

Om man är för smal så kallas man anorexia barn och om man är lite rund kallas man fet. Så ska det inte vara för vadå om jag gillar mig själv spelar det ingen roll vad andra säger. Du är grym och du vågar vara dig själv!

Svält inte dig själv för det mår inte du bra av eller nån i din närhet och det blir ett beroende och tillslut kan det bli livsfarligt. Du är perfekt som du är! Vet att det är svårt att älska sig själv men gå varje dag i spegeln och säg ”fan va vacker jag är” för det är du.

Jag tycker inte detta är rätt man måste kunna se ut hur man vill fast man kanske har lite kurvor eller små bröst eller nåt annat man är perfekt hur man ser ut, det spelar ingen roll hur du ser ut du är unik och perfekt. Va dig själv för det kommer du längst på!

Tror det finns många som tänker om jag är smal så gillar killarna mig. Men om det är så är ju inte killarna bra för dig, dom förtjänar inte dig då, för en riktig kille går på insidan och inte utsidan. Om det är nån som säger att du är tjock då har dom bara dåligt självförtroende och måste trycka ner nån för att må bra. Vissa dom att du är fin som du är och att du har bra självförtroende fast det kan vara svårt men du klarar det. 

Du är helt perfekt som du är var dig själv och skit i alla reklamer eller vad folk säger! Du äger fina du!!

 

Bildresultat för you are perfect

Till top